Özel Ege’de Atamızın Sevdiği Şarkılar

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri” Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde sunuldu. İzmir Devlet Klâsik Türk Müziği Korosu tarafından seslendirilen şarkılara öğrencilerimiz de eşlik etti. İzmir Valiliği tarafından Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamına alınan ve bir eğitim konseri olan etkinlikte ses sanatçıları Semanur Süzgen ve Hakkı Demirok görev aldı. Sanatçılar, şarkı aralarında öğrencilere Türk müziğini ve Türk müziğinde kullanılan sazları da detaylı olarak tanıttı.

Atamızın sevdiği şarkıları dinleme şansını yakalayan ve aynı zamanda Türk müziği sazları ve bestecileriyle ilgili bilgiler alan öğrenciler sanatçılara alkışlarıyla teşekkür etti.

İzmir Devlet Klâsik Türk Müziği Korosu’na okulumuza gelerek sundukları konser için teşekkür ederiz.