Devlet Korosu Öğrenciler İçin Söyledi

İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Özel Ege Lisesi öğrencileri için bir eğitim konseri verdi. Eraslan Vakfının katkılarıyla 8. ve 10. sınıf öğrencileri için sahne alan koro, gençler tarafından beğeniyle dinlendi. Devlet Korosu Solisti Yavuz Karabulut’un sahne aldığı konserde Klasik Türk Müziği şarkılarından günümüz sanat müziğine uzanan bir repertuvar seslendirildi. Okulumuz adına Ortaokul Müdür Yardımcısı P. Betül Ernas Karabulut’a çiçek takdim etti.

Öğrencilerimizin Türk müziğine ilişkin besteci, eser ve sazları daha yakından tanıma olanağı bulduğu bu güzel konser için başta Devlet Korosu Şefi Erhan Parlat olmak üzere Solist Yavuz Karabulut’a ve koromuzun değerli saz sanatçılarına teşekkür ederiz.