Özel Ege’de Sanat Akşamı

Özel Ege Lisesinin yıllardan bu yana işbirliği içinde olduğu İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korusu bir kez daha okulumuzu onurlandırdı.  Koromuzun değerli ses ve saz sanatçıları en sevilen Türk Sanat Müziği şarkılarını Özel Egeliler için seslendirdi.  Yüksel Eraslan Kültür Merkezindeki konsere Özel Ege Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Eraslan, Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan ve okul yöneticilerinin yanı sıra velilerimiz, öğrencilerimiz ile çalışanlarımız katıldı.

Konserin birinci bölümü solistler geçidi olarak sunulurken, ikinci bölümde Devlet Korosu’nun değerli sesi Erdem Özgen sahne aldı.  Katılanlar için keyifli bir sanat akşamı olan etkinliğin gerçekleşmesinde emeği bulunan başta Koro Şefi Sayın Erhan Parlat olmak üzere tüm Devlet Korosuna teşekkürlerimizi sunarız.