Özel Ege Lisesi 9. Korolar Şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 9 yıldan bu yana düzenlenen Özel Ege Lisesi Korolar Şenliği resmî ve özel okulların katılımıyla ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Uzun Hasan Ortaokulu, Özel Çakabey Okulları, EÇEV Çocuk Korosu, Nokta Koleji şarkıların yanı sıra bando ve dans gösterileriyle şenliğimizi renklendirdi. Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri de etkinliğimizin onur konuklarıydı. Onlar da çocukların birbirinden güzel çocuk şarkılarını seslendirmelerini beğeniyle izledi.

Elif Okyay'ın sunuculuğunu yaptığı gösteride Eren Eroğlu, Ceylin Yalnız, Kerem Gülbek, Doğa Alper de piyano eseleri seslendirdi.

Katılımcı okulların korolarına, Özel Ege Lisesi Çocuk Korosuna ve izcilerimize teşekkür ederiz.