Özel Ege’de Mehmet Akif Ersoy’u Anma Konseri

İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Eraslan Vakfı işbirliğinde okulumuzda anlamlı bir etkinlik daha gerçekleşti. 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Devlet Korosu’nun değerli ses ve saz sanatçıları Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde bir anma konseri verdi. Solist Ümit Yazıcı İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un güftelerinden oluşan eserleri seslendirdi.

Değerli koromuzun eğitim konserleri kapsamında sunduğu etkinliği 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizle birlikte, Özel Ege Lisesi Müdürü Aylin Musluoğlu ile Özel Ege İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol da izledi.

Solist Ümit Yazıcı sunumunda yüzyılın istiklâl şairi olarak adlandırılan Mehmet Akif Ersoy'un yaşamı, eserleri ve kişiliğine dair önemli bilgiler verdi. Özel Ege Ailesi olarak bu önemli anma konserinde bizlerle birlikte olan İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'na teşekkür eder, konserde örnek bir dinleyici kitlesi oluşturan öğrencilerimizi kutlarız.