Öğrencilerimiz Devlet Korosu ile Sahne Aldı

Türk Sanat Müziği Öğrenci Koromuz Devlet Korosu ile sahne aldı. Sanatsal çalışmalarını her dalda sürdüren okulumuz öğrencileri keyifli bir projeye daha imza attı.

İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Özel Ege Lisesi Türk Sanat Müziği Öğrenci Korosu birlikte sahne almanın heyecanını yaşadı. Eraslan Vakfının katkılarıyla düzenlenen konserde birbirinden değerli eserler seslendirildi. Devlet Korosu ve öğrencilerden oluşan 50 kişilik koro büyük bir beğeniyle izlendi. Konserin ikinci bölümünde Solist Engin Çır sahne aldı. Çır kendi besteleri de olmak üzere klasik sekiz eser seslendirdi.

Sene başından bu yana Müzik öğretmenleri Burçin Devrim ve Deniz Sarınç ile çalışmalarını yürüten öğrencilerimize değerli ses ve saz sanatçılarıyla sahne alma mutluluğunu yaşatan Devlet Korosunun saygıdeğer Şefi Erhan Parlat başta olmak üzere tüm sanatçılarına teşekkür ederiz. Ayrıca öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılı performanslarından dolayı kutlarız.