Özel Ege Lisesi'nde Yeni Yıl Konseri

Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezi'nde yeni yıl etkinlikleri kapsamında bir konser düzenlendi. Okul öğrenci veli ve çalışanlarını  bir araya getiren konserde Piyanist Aleksandr Mekaev, Flütist Hürkan Ayvazoğlu ve Flüt Korosu izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Sanatın her dalına sahnelerinde yer vermeye çalıştıklarını belirten okul yetkilileri, öğrencilerin değerli sanatçılarla bir araya getirmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Flütist Hürkan Ayvazoğlu:" İzmir'e Yüksel Eraslan Kültür Merkezi'ni kazandıran Özel Egeli yöneticilere teşekkür ediyoruz. Salon her türlü ayrıntı  göz önüne alınarak büyük bir özenle yapılmış. İlerleyen zamanlarda İzmir'in en gözde-aranılan salonlarından birisi olacağına inanıyorum." dedi.