Zeki Müren Eserleri Konseri

Eraslan Vakfının katkılarıyla İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Özel Ege Lisesinde “Zeki Müren Eserleri Konseri” düzenlendi. Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, Özel Ege Lisesi eğitim yöneticileri, çalışanları ve velileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Zeki Müren’in kıymetli eserlerinin seslendirildiği konserin ilk bölümünde Solist Şenay Yıldırım, ikinci bölümünde ise Solist Erdem Özgen sahne aldı. İzleyicilerin birbirinden keyifli dakikalar yaşadığı konserde solistler büyük alkış aldı. Konserin sonunda Özel Ege Ortaokul Müdür Yardımcısı Betül Ernas okulumuz adına solistlere çiçek sunarak teşekkür etti. Özel Ege Ailesi olarak bu anlamlı konser için başta İzmir Devlet Korosunun Şefi Sayın Erhan Parlat olmak üzere değerli ses ve saz sanatçılarına teşekkür ederiz.