Özel Ege’de Piyano Resitali

Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Öğretim Üyesi Demet Eytemiz’in öğrencileri, okulumuz öğrencilerine Piyano Konseri verdi.  Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde yapılan konserde genç sanatçılar, İlgi Esin, Ege Emlek ve Güneş Kepekçi  ünlü bestecilerin solo ve dört el eserlerini sundu.  Genç piyanistlerin başarılı performansları, Özel Egeli öğrencilerden büyük alkış aldı. Konser sırasında Piyanist Demet Eytemiz, öğrencilere konser dinlemenin inceliklerini ve seslendirilen eserlerin özelliklerini anlattı, öğrencilerin küçük yaşlarda klasik müzik sevgisi  kazanmalarını hedeflediklerini söyledi.  Demet Eytemiz Hocaya ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.